Maksutavat

Checkout on sinulle turvallinen maksutapa, jolla on Finanssivalvonnan myöntämä maksulaitostoimilupa. Palvelu on Checkout Finland Oy:n (Y-tunnus 2196606-6) ylläpitämä ja Checkout Finland Oy on osa OP Ryhmää.

Checkoutin maksunvälityspalvelu välittää maksusi myyjälle. Mikäli tiliotteellasi tai luottokorttilaskullasi näkyy Checkout Finland Oy, on maksusi välitetty Patsaskaupan myyjälle.

Myyjä toimii tuotteiden ja palveluiden markkinoijana sekä tuotteiden toimittajana asiakkaalle. Myyjä huolehtii kauppaan liittyvistä lakisääteisistä sekä itse määrittelemistään muista velvoitteista. Mikäli haluat reklamoida tai palauttaa tuotteen, sinun kannattaa olla yhteydessä suoraan myyjään.

Pankkimaksut

Käytössäsi on kaikkien suomalaisten pankkien maksupainikkeet. Voit maksaa Aktian, Danske Bankin, Handelsbankenin, Nordean, Oma Säästöpankin, Osuuspankin, POP-pankin, Säästöpankin, S-pankin ja Ålandsbankenin maksupainikkeilla. Tiliotteellasi maksunsaajana näkyy Checkout Finland Oy, joka välittää maksusi Patsaskaupan kauppiaalle. Verkkokaupasta sinut ohjataan suoraan omaan pankkiisi suorittamaan maksu turvallisesti.

Checkout Finland maksuehdot:
https://www.checkout.fi/ehdot-ja-sopimukset/maksuehdot

Lasku- ja osamaksupalvelut

Lasku- ja osamaksupalveluita Checkoutin kautta tarjoavat OP Osta laskulla, Collector Bank ja Jousto. Collector tarjoaa lasku- ja osamaksuvaihtoehdon myös yritysasiakkaille.

Luethan vielä rahoitusyhtiökohtaiset tarkemmat ehdot, jotka näet hyväksyessäsi maksun. Kun hyväksyt maksun, hyväksyt samalla rahoitusyhtiön ehdot.

 

Collector

Collectorin yrityslaskun ehdot näet tästä

Collectorin tuoteselosteen näet tästä

 

Jousto

Jousto -tuoteseloste

 

OP Osta laskulla

OP:n lasku- ja osamaksutavan kuluttajaehdot näet tästä

OP Osta laskulla -tuoteselosteen näet tästä

 

Checkout Finland Oy, Eteläpuisto 2 C, 33200 Tampere

Y-tunnus 2196606-6

TOIMITUSTAVAT

Sovimme joustavat toimitustavat tilauskohtaisesti 

Verkkomaksu

Monipuoliset ja turvalliset maksuväylät

Tyytyväisyystakuu

Sinulla on 14 päivän palautusoikeus

Asiakaspalvelu

Palvelemme arkisin
Ma - pe 09 - 16:00